بازسازی و پیوند استخوان برای ایمپلنت

bone-grafting-1

درصورتی‌که هنوز ریشه‌های باقیمانده در فک دارید و این ریشه‌ها قابل نگهداری نیستند و بایستی به‌وسیله کاشت دندان طبیعی جایگزین گردند هرگز آن‌ها را قبل از مشورت با متخصص ایمپلنت نکشید زیرا این دندان‌ها استخوان را در همان وضعیت نگه می‌دارند و باید همزمان با قرار دادن ایمپلنت کشیده شوند تا از تحلیل استخوان جلوگیری شود . اگر یک دندان کشیده شود و به‌وسیله ایمپلنت جایگزین نگردد و در مدت زمان بسیار کوتاه چندماهه 5 تا 10 میلی‌متر از ارتفاع استخوان فک تحلیل می‌رود .این کار پیوند استخوان برای ایمپلنت را لازم می‌سازد.

درصورتی‌که استخوان آلوئول فک تحلیل رفته باشد بسته به میزان و موقعیت محل تحلیل رفته و محل تحلیل رفته و محل قرار دهی ایمپلنت حالات متفاوت و طرح درمان‌های متفاوتی برای بازسازی استخوان تحلیل رفته فک به وجود می‌آید . برای اطلاع از هزینه کاشت دندان و بهترین روش مناسب باید با دندانپزشک مشورت نمایید. به‌طور کل جهت بازسازی استخوان از چند روش استفاده می‌شود .

انواع پیوند استخوان

1)پیوند اتو گرفت

در این روش طی یک جراحی مجزا مقداری از استخوان فک در ناحیه زاویه فک پایین یا از چانه فرد برداشته شده و پس از شکل دادن به آن مطابق با محل موردنیاز به آن ناحیه متصل می‌کنند.

dsc_1131

2)پیوند مواد مصنوعی TCP  و هیدروکسی آپاتیت

با استفاده از این مواد که به‌صورت پودر می‌باشند در ترکیب با خون بیمار توده‌ای تشکیل‌شده که در محل موردنیاز پیوند زده می‌شود .

15SRRFeb26Froumsocketbone03b.jpg.scale.LARGE

3)پیوند آلو گرفت

در این نوع از گرفت استخوان یک فرد اهداکننده دیگر را کاملاً بدون مواد آلی کرده و استریل نموده و به‌اندازه های متفاوت خردکرده و ریز می‌کنند . این مواد را با ترکیب با سرم و خون بیمار در محل موردنظر قرار می‌دهیم تا استخوان پس از 6 ماه ساخته شود.در کلیه این روش‌ها ماده استخوانی پیوند زده شده فقط نقش داربست را بازی می‌کنند و سلول‌های بنیادی موجود در خون لابلای این مواد ایجاد عروق جدید کرده و با رسیدن مواد غذایی و اکسیژن به سایت از طریق این عروق جدید و با حضور سلول‌های استخوان‌ساز تشکیل استخوان جدید در این محل شکل می‌گیرد و تا بلوغ کامل این استخوان 8 ماه طول می‌کشد .

با حضور تکنولوژی جدید A-PRF  که فیبرین غنی شده از پروتئین و سلولهای بنیادی به‌دست‌آمده از خون بیمار از طریق سانتریفیوژ می‌باشد و ترکیب آن با مواد پیوندی این فرایندهای ساخت‌وساز تسریع شده و زمان را به نصف کاهش می‌دهیم.

PRF مصارف بسیار زیادی دارد که یکی از مهم‌ترین کاربردهای آن در پیوند استخوان برای ایمپلنت می‌باشد.

PRF به علت آنکه از خون خود فرد گرفته می‌شود کاملاً سازگار با فرد و محل مورد پیوند بوده و هیچ‌گونه واکنشی را ایجاد نمی‌کند .همچنین می‌توان ایمپلنت را همزمان با قرار دادن مواد پیوندی و PRF برای ایجاد استخوان در فک قرار داد و چند مرحله جراحی را به یک جراحی خلاصه نمود.

ResizedImage600645-PRF2

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *